Over Rura Ruimtelijk Advies


Rura, een Germaanse godin die ten tijde van het Romeinse Rijk in de omgeving van Roermond vereerd werd. Naamgeefster van de Roer, de rivier die zo bepalend is voor de ruimtelijke ontwikkeling van Roermond.

Het spreekt dan ook voor zich dat Rura naamgeefster wordt van een uit Roermond afkomstige ruimtelijk adviesbureau - Rura Ruimtelijk Advies.- Eric van Dijk -

Hij kent de weg binnen de overheid als geen ander en voorziet zijn opdrachtgevers van een accuraat en betrouwbaar integraal advies.

Eric: 'Ik ben opgeleid tot planoloog. Vanuit mijn werk en opleiding heb ik een goed gevoel ontwikkeld voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen binnen publieke organisaties.Uit het vinden van oplossingen voor uitdagingen en het gezamenlijk behalen van resultaten haal ik ontzettend veel plezier en voldoening. Omdat ik bij verschillende grote adviesbureaus heb gewerkt, weet ik projecten integraal te benaderen.'


Rura Ruimtelijk Advies is een klein planologisch adviesbureau dat zich richt op de advisering van overheden, particulieren en ondernemers op het gebied van ruimtelijke ordening. Het gezicht van Rura Ruimtelijk Advies is Eric van Dijk. Eric is afgestudeerd als planoloog met een deccenium aan ervaring in zijn rugzak. Deze ervaring deed hij op bij diverse overheidsinstellingen en verschillende (internationaal opererende) advies- en ingenieursbureaus.